______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

torsdag 31. mars 2011

Berlin

img077
img067
img075
img080
img073
img074
Foto: Privat

Siden det snør (!!!) i dag tenkte jeg å veie opp med litt bilder fra i sommer. Jeg ligger jo liksom litt etter her. Mitt beste Berlintips er å dra på Café Einstein og spise frokost, vi var der hver dag haha. Der kan du sitte i den frodige bakgården og bestille ting som 'to egg i et glass' eller treetasjes fat fylt med alt man kan tenke seg av frokostmat. Mmm.

Ps. Takk for fin respons på forrige innlegg! Jeg lover mer egne hverdagsbilder når jeg får meg et digitalkamera, hvilket ikke burde være så lenge til.

8 kommentarer:

 1. Fine bilder! Jeg vil til Berlin.

  SvarSlett
 2. These are beautiful black and white photos.

  SvarSlett
 3. / Takk, takk! Vanligvis ikke jeg heller, men det finnes jo unntak til alt I guess.

  Du er heldig som faktisk fikk oppleve Berlin. Jeg var der på en dagstur som desverre var på Tysklands nasjonaldag, aka alt var stengt.

  SvarSlett
 4. Det er så flott at du har begynt å blogge igjen! Men hvis man får ønske, så vil man jo gjerne se mer av deg. Du har en inspirerende stil, og er god på bilder. Dessuten er du en deilig motvekt til så mye annet ræl, og en av få norske blogger som faktisk er bra. Så hurra for det!

  SvarSlett
 5. i love berlin. great photos.

  SvarSlett
 6. What Kari said, jeg savner å se bilder av deg, har så lyst til å vite mer om hva du driver med og hvordan livet i Oslo er til våren!

  SvarSlett
 7. takk! kari og signe, jeg tar det til meg, men tror det krever enn viss balanse på akkurat det der. kan fort bli for mye meg. men når jeg får meg et digitalkamera tar det seg nok opp! blir litt pes å fremkalle filmer hele tiden "bare" for å blogge, hehe.

  SvarSlett
 8. Åh, Berlin! Dit skal jeg neste uke. Gleder meg masse! Og kanskje blir det frokost på Café Einstein til og med.

  SvarSlett