______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

tirsdag 29. mars 2011

Dagbladet er i sjokk

hanneli
Foto: Vogue.com

De har nemlig vært inne på vogue.com og oppdaget at en norsk blogger er omtalt. Og det er ikke Ulrikke Lund? Norges beste moteblogger? What? Nei, det er visst en eller annen som heter Hanneli. Så "moteleder" Charlott Lokland Pedersen (som tidligere har skrevet om hvordan hun tror hun må kjøpe en brun jumpsuit fordi H&M sier det) kastet seg rundt for å finne ut hvem dette kan være. Og det er ikke lite hun fant ut! Jeg siterer: "Her hjemme snakker vi om motebloggerne Ulrikke Lund (21) og Living Doll (22) eller om Fotballfruens (23) antrekk. Det vi har glemt oppi det hele er at vi har en moteblogger i internasjonal klasse." Jasså, har vi glemt det altså. Hun fortsetter med noe om kred og avslutter med å påstå at i Norge liker vi mennesker som ikke bor i New York, men som tør å vise iphonebilder av seg selv selv om de ikke har Vogue-potensiale.

Det Pedersen (som jeg her skamløst gjør til syndebukk for hele pressenorge og en del nordmenn generelt, unnskyld Charlott) glemmer er at mote ikke handler om betakaroten eller høye lesertall. Eller den evige sirkelen av dritt der Jan Thomas bedømmer antrekk og Linni Meister blir snurt. Og det er jo selvsagt ikke verdens undergang, men jeg tror ikke akkurat det bidrar til å fremme norsk mote heller. Vi beveger oss heller umerkelig mot en spesiell plass i helvete der den som er mest kjendiskåt vinner.

25 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Lol, kunne ikke sagt det bedre selv. Den artikkelen var forøvrig pine å lese.

  SvarSlett
 3. Vanvittig bra skrevet, liker din ironi. Og hahaa, betakaroten. :D

  SvarSlett
 4. Haha! Jeg vet jo tilogmed om henne og kunne aldri sammenligne henne med "betakaroten bloggerne" og jeg bryr meg ikke så mye om mote engang.

  SvarSlett
 5. agree so much... jeg kastet opp litt i munnen da jeg leste det

  SvarSlett
 6. Er så stolt over Norges mest kjente "motebloggere" og journalister. Word, som noen andre sa ovenfor ja.

  SvarSlett
 7. hahahahahahahahahahahahahahahahahahah. jeg dør!

  SvarSlett
 8. Hahahaha. VI har jo ikke glemt henne, djiis, Hanneli er jo fantastisk! Må nesten lese den artikkelen.

  SvarSlett
 9. du treffer spiker. skulle ønske du nådde til et bredere publikum, inkludert pressenorge. vi får linke :)

  SvarSlett
 10. det varmer mitt lille hjerte å vite at jeg ikke var den eneste der ute som irriterte meg over dette. det er så morsomt hvordan 73% av menneskene som befinner seg i Norsk presse enten er hjernedøde, subjektive, rasister eller mini versjoner av perez hilton.

  skulle ikke tro det var håp..

  SvarSlett
 11. les ikke norske "moteblogger", altså de som er mest populære, der handler det bare om lesertall og det er ikkje no bra.

  SvarSlett
 12. sant så sant. hvem er disse vi som har glemt hanneli egentlig? latterlig...

  SvarSlett
 13. Der sa du det aka WORD!

  SvarSlett
 14. Haha, glemt Hanneli? Det er det verste jeg har hørt! Bare for hun ikke oppdaterer bloggen hver dag med hva hun har spist til middag og oi nå må jeg reklamere for denne foundationen,veska,blablabla.. Så får jeg den kansje!! Uff..Tragisk, er det ikke?
  Bare for du eier en chloe veske, et par lita sko av jeffrey campbell og en t skjorte fra acne betyr ikke at du er et stilikon for det...

  SvarSlett
 15. Å, takk! Fy søren jeg skal linke dette innlegget i bloggen, for det er så sant som du sier det!

  SvarSlett
 16. HVOR er skoene hennes fra?? Noen som vet?

  SvarSlett