______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

fredag 29. april 2011

Beach 2011

kate2
kate1
Foto: Juergen Teller (Googla meg halvt ihjel for å finne ut hvem som har tatt det, men det virker liksom ikke så veldig Teller-aktig, anyone?)


Jeg hater bikinier. Ikke fordi jeg er så redd for å vise kroppen min, jeg syns bare ingen av dem er noe fine. Badedrakter kan være ok, men stort sett ikke. Det virker som ingen klarer å motstå fristelsen til å lage "supersexy badetøy som får deg til å se sykt St. Tropez ut", og sånne "hvordan sprite opp strandoutfiten, ta på deg masse dinglende Marokko-inspirerte smykker og kanskje en KAFTAN"-reportasjer. Enten det, eller 50-tallsinspirerte pin up-kreasjoner. Dessuten er det noe grunnleggende kjipt med badetøy, nemlig stoffet. Heklebikinier løser det problemet, men jeg får litt avsmak når ting blir altfor hypa (host Conscious Collection host).

Altså et KJEMPEPROBLEM. Neida. Jeg har en badedrakt som er helt ok, en ganske enkel, rød en, men jeg vurderer å kjøre Kate-stilen i sommer. Eller så må dere gjerne komme med bikiniforslag! Kommer sikkert ikke til å like noen av dem, men det er verd et forsøk.

TRANSLATION
About my hate for swimwear.

11 kommentarer:

 1. enig! men jeg har sjelden behov for å ha på meg badetøy, så sånt sett er det jo ganske greit.
  men du er dødsflink med rødfarger, og lignende badedrakt skulle jeg gjerne hatt.

  SvarSlett
 2. Jeg heklet meg en bikini i åttende klasse. Har ikke så veldig sans for den trenden, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det.
  Ellers har jeg bare kjipe ensfarga bikinier og rar badedrakt a la pinup-aktig med skjørt, hah. Får satse på at det ikke er folk som forventer catwalk på stranda, jeg prøver ikke akkurat å imponere noen.

  SvarSlett
 3. finnes ikke noe verre enn bikinistoff.

  SvarSlett
 4. Jeg elsker den røde badedrakten din!

  SvarSlett
 5. Gudrun Sjøden i eh. Øvre eller nedre Slottsgate (den med hm i karl johans) hadde noen festlige i fjor. Er jo hvert fall mulig å svinse en tur innom nettsidene for å ta en titt.

  SvarSlett
 6. http://www.laredoute.no/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=52925&productId=312176&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
  Denne synes jeg er kjempefin!

  SvarSlett
 7. Åh, jeg hater bikini! Jeg har en som ser noenlunde OK ut, men jeg bruker den egentlig bare når jeg "må". Men jeg har satt meg et lite mål, som går ut på å finne badetøy jeg faktsik liker, før sommeren. Hahhahahha.

  SvarSlett
 8. Skulle gjerne komt med forslag, men i og med at du kler badedrakten du allerede har ganske godt, så ser jeg ikke vitsen. Kate-stilen funker den også.

  Jeg er ikke så stor fan av bikini/badedrakt heller, men har til min kroppsfasong og skeive rygg en 50-talls modell som gjør at jeg ihvertfall tør å vise meg offentlig.

  SvarSlett
 9. tanlines are another problem. doesnt matter how much you don't sunbathe, that bright yellow sun manages to make you at least a shade darker or red most of the time. i wish for the all fairskins that want to stay fair, an alternative for mykonos nude beaches.
  nice swimsuit btw :)

  SvarSlett
 10. emilie: nei, egentlig ikke jeg heller, men det er jo kjekt å ha. hehe så fint sagt, takk!

  tiril: oi flink! det handler vel mest om å føle seg vel, mer enn å imponere andre.

  veonica: wordddd

  maria: takk!

  I: takk, skal sjekke!

  vilde: mmm ja, tror heller jeg blir blenda av lou doillon, hehe

  anonym: hehe bra mål.

  desideria: :)

  aydan: spf 100 ;)

  SvarSlett
 11. Well, since Tel Aviv is what you would call a 'beach city' we have a few nice swimwear brands. Their sites are pretty shitty though, so here's a picture I bumped into today on Facebook, of a new bikini design by Anna K: http://on.fb.me/jf4J4G (the Hebrew caption says it's now available also in black and turquoise). Pretty cute, non?

  SvarSlett