______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

tirsdag 26. april 2011

Canon & Moravia

moravia_2
moravia_3
Foto: Privat

I dag har jeg vært på posten og henta en etterlengtet pakke - et Canon 60D. Så fra nå av blir det mer personlige bilder her på bloggy. Hurra! Over til poenget:

Sist jeg var på biblioteket fikk jeg med meg en liten bunke med bøker av Alberto Moravia. Den italienske forfatteren ble over åtti og debuterte allerede som 22-åring, så han har hatt nok av tid til å skrive bøker. Yndlingstemaene hans er erotikk og eksistensialisme, han står blant annet bak boka som Godards film Le Mépris er basert på, dere vet den med Brigitte Bardot kun ikledd et håndkle... Uansett. I dag leste jeg ut 1934, den var bra, gleder meg til å lese resten. Takk for i dag.

TRANSLATION
Today I picked up my new camera Canon 60D and finished 1934 by Alberto Moravia. Three more books to read before I have to return them to the library.

2 kommentarer:

  1. you should read la noia and his short stories. they are very intense.. especially la noia

    SvarSlett