______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

mandag 4. april 2011

Cocktailparty

cocktail1
coctail7
cocktail4
Foto: Privat

Lørdagen ble vellykket, har i grunn ikke kommet meg helt enda. Ting blir liksom litt ekstra festlig når alle har dress og kjole. Jeg hadde på et stykke sort stoff hengende i gulllenker, som forøvrig kan kjøpes på Fretex Unika fra i dag av hvis det skulle være interessant. Og så tenkte jeg å dele oppskriften på min nye yndlingsdrink! En slags variant av Hayes Fizz:

50 ml gin
30 ml sitronsaft
20 ml sukkerlake
dæsj club soda
dæsj pastis

Rist gin, sitron og sukkerlake godt i en shaker, sil over i et glass med is og topp med club soda og pastis. Husk å være litt forsiktig med pastisen, ellers smaker det bare anis. Hvilket forsovet er godt, men likevel.

7 kommentarer:

 1. love the dress with golden chains :) and everything's a little more fun with alcohol..

  SvarSlett
 2. The dress looks beautiful!

  SvarSlett
 3. Å kjære, den kjolen var fin! Mener du at slike kjoler vil kunne kjøpes fra Fretex Unica fremover? Eller at akkurat denne kjolen vil selges der?

  SvarSlett
 4. maja casablancas5. april 2011 kl. 18:22

  akkurat denne

  SvarSlett
 5. Så nydelig kjole! Min nye favorittdrink er whiskey sour - den hadde forresten passa godt i lag med den kjolen der ;)

  SvarSlett