______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

søndag 8. mai 2011

Blek og mystisk

smmr_1
Foto: Privat

Denne helgen tenkte jeg det var på tide å ikke være så fornuftig, og brukte alle pengene mine på vin. Fredag var det Hove releasefest med Miami Horror og litt for mange ølbonger, i går lå vi i Frognerparken hele dagen (jeg iført i stripete tights og delvis helka bomullstopp, begge relikvier fra barndommen) før vi flytta oss inn til oss og jeg sovna med alle klærne på... I dag er jeg sliten og tenkte å ta en tur til mamma og få mat og kos og se om syrinene blomstrer.

TRANSLATION
Tough but summery weekend, Hove release party on friday and park life on saturday. Today I'm tired and going to my mom's for some food and cuddle.

7 kommentarer:

 1. Nydelig bilde.

  http://annamargrete.wordpress.com

  SvarSlett
 2. å å å jeg vil så gjerne ha mat og kos jeg også! Men jeg bor ikke i samme land som det. Maten og kosen.

  SvarSlett
 3. spørsmål mer eller mindre relatert til bildet (who am i kidding..) hvorfor ser man så bra ut, på en litt sånn sloppy måte, når man er fyllesyk og våkner i klærne fra i går?

  SvarSlett
 4. du retter opp ryggen og skjuler ansiktet ;)

  SvarSlett