______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

fredag 17. juni 2011

Frogner, mon cher

Image and video hosting by TinyPic
img262
img207
97oslo-
oslo7
img005
img004
img152
oslo10
img205
Foto: Privat

Åh, dere, nå flytter jeg fra Frogner. Jeg er jo østkantjente til beinet, men jeg har en spesiell forkjærlighet for denne delen av byen. Det er her jeg er født (eller altså, jeg ble født på sykehuset i Tønsberg, altfor tidlig og midt i sommerferien til mamma og pappa, men dere skjønner hva jeg mener) og det er her jeg har bodd de siste to årene. Det skjer ikke en dritt her, men det er så fantastisk vakkert, rolig og harmonisk overalt. Brede, stille gater, bare bygårder fra århundreskiftet og små damer i Burberry-kåper på hvert gatehjørne. Kommer til å savne å være to minutter unna: Vin og film på Gimle kino, dyr, upasteurisert brie fra Skafferiet og billig artisjokk og flat fersken fra grønnsakshandleren i Thomas Heftyes gate, rosehagen i Frognerparken, Clodion som ble til Schillers, Kolonihagen, Sebastien Bruno, Alt om Bar, =Oslo-selgeren som holder opp døra for folk på polet, antikkhandlerne som er overalt... Fordelen er at jeg skal bo med favorittpersonen min isteden. Ses på løkka.

TRANSLATION
I'm moving out of my beautiful apartment and my beautiful neighborhood to the other side of town, kind of sad but I'm sure it's gonna be great!

5 kommentarer:

  1. Du er vakker! Lykke til med flyttingen

    SvarSlett
  2. you're my favorite blogger! i follow you since a long time !

    SvarSlett