______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

lørdag 2. juli 2011

Paris

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Foto: Privat

Nå er jeg hjemme. Har klina, spist blåbærkake, sett litt på Tour de France samt fylt leiligheten med gassballonger, mer om det i morgen. Paris var gøy og hektisk, tok dog ikke med kameraet utenfor bakgården på hotellet... Men jeg har fått gjort mye annet altså, som å sikle på drømmekolleksjonen min i vinduet til Dries van Noten, klemme på graven til Simone de Beauvoir, skifte midt på Pont Neuf, geriljamodellere i Jardin des Tuileries og Botanisk hage + drikke vin til alle måltider. En ting jeg ikke fikk gjort var å se Manet-utstillingen på Museée d'Orsay, men det får være.

1. Fotograf Hilde første kvelden.
2. Var en del speil på badet.
3. Hotellobbyen, som så ut som noen hadde spydd masse gult og rosa over en David Lynch-film.
4. Sonja får 20-tallshår, vi så perfekt yin yang ut sammen.
5. Blå himmel og franske balkonger.

TRANSLATION
Back from Paris! I've had a fun but hectic couple of days, changing clothes on Pont Neuf and hugging the grave of Simone de Beauvoir. Sonja and I looked very yin yang chic together.

3 kommentarer:

  1. wow, did you start working as a model again?

    SvarSlett
  2. i never stopped and i never started

    SvarSlett
  3. Your pictures give me wanderlust to the highest degree!

    SvarSlett