______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

fredag 26. august 2011

Frakkejenter

wiksen

Livet altså. I går sto jeg omringet av pene folk i bakgården på Bare Jazz og drakk cava og overvar Wikséns vårvisning, i kveld har jeg skifta bleier og spist pølser med psykisk utviklingsshemmede. Visningen var forøvrig superfin, Oslo Fashion Week er jo ikke stort å henge i grana lenger, men det er godt vi fortsatt har flinke folk i landet. (Det er tilfeldigvis også masse hotte bilder av meg i katalogen deres, det var det jeg dreiv med i Paris i juni.)

TRANSLATION
Last night: Cava and fashion at Wiksén's latest show, tonight: Diapers and hotdogs at work.

9 kommentarer:

 1. oi so hotte bilder im gonna die

  SvarSlett
 2. great picture, beautiful girls. but diapers and hotdogs? strange combination haha. what kind of job do you have then?

  SvarSlett
 3. can we see the hot pictures of you, please? kthxbai

  SvarSlett
 4. kos at du ser på de som psykisk utviklingshemmede og ikke mennesker da

  SvarSlett
 5. Ja, for "i kveld har jeg skifta bleier og spist pølser med noen mennesker", er jo en setning som gir veldig mye mening? Jeez.

  SvarSlett
 6. Heit katalogdame så absolutt!

  SvarSlett
 7. Du är riktigt snygg :D / Sweden

  SvarSlett
 8. finnes flere måter å skrive ting på @ anonym nr 2

  SvarSlett
 9. caroline: i work with people with various mental retardations.

  ååå anonyme som diskuterer på nettet, så engasjerende... jeg kunne selvsagt skrevet "så spiste jeg pølser og skifta bleier på folka på jobben ps folka på jobben er psykisk utviklingshemmede" men det hadde jo blitt en 100 % ræva setning.

  SvarSlett