______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

torsdag 29. september 2011

Produktwatch

gp2
Foto: Privat

Har oppdatert produktsamlinga litt siden sist. Utvida. Forbedra. For det første har jeg testa ut Green People (ikke på bildet, de er så stygge...). Aloe Vera shampoo + balsam: Bra. Lukter rart og godt, er drøy i bruk, renser og pleier skikkelig og er såklart 100 % organisk. Jeg har normalt hår som ikke krever så mye mer enn et par vask i uka, en gjennomgang med kammen nå og da og litt tørrshampoo (+ litt avokadoolje hvis jeg er snill), så jeg krever ikke mer.

Dessuten har jeg testa en av deodorantene deres, den uten lukt. Det her med organiske deodoranter er nemlig ikke så lett. Kort bakgrunnsfakta: Vanlige deodoranter inneholder aluminium. Aluminium tetter porene og trenger inn i huden. Det er ekkelt. Problemet med mange naturlige varianter er derimot at de ikke... funker. Hvilket dessverre er tilfelle med denne også. Det kan ta litt tid for kroppen å vende seg til deo uten aluminium, så jeg har gitt det et par-tre uker, men det skjer ikke stort. Har derimot bestilt en jeg har troa på, återkommer.

Siden vi går inn i en ny og kaldere sesong synes ansiktshuden min det er viktig å bli så tørr som overhodet mulig. Derfor har jeg gått hardt til motangrep med Dr. Hauschkas fuktighetsmaske, som er dyyyyr, men SÅ bra. Har den på om natta og blander inn litt i dagkremen for sikkerhets skyld.

Når jeg skulle innom Røtter og kjøpe Burt's Bees rensegeleen min for en stund siden var den utsolgt, så jeg tok den andre varianten i steden, Deep Cleansing Cream. Og nå vet jeg ikke helt hvilken jeg liker best egentlig. Den her er mer kremete og melkeaktig, og har en artig duft av typ peppermynte, som i tillegg gjør at huden kjennes helt kald og sitrende. Ganske digg. Den er ikke noe særlig til å fjerne sminke, så det gjør jeg med litt olivenolje (bare gni det inn i huden og tørk av med varm fuktig klut), før jeg tar en runde med denne.

Så til slutt. Jeg fulgte noens råd og slo til på en krem fra Origins på Gardermoen når vi kom hjem forrige uke. De har to varianter med solfaktor, en 25 og en 35. Jeg valgte den med 35, mest fordi den er i tube og den andre i krukke. Fy faen bakteriebombe... Uansett, den beskytter bra mot sola, og blir ikke fet på huden i det hele tatt. Jeg hadde derimot en mistanke om at 25 var hakket bedre enn 35, og det hadde jeg rett i. Fikk med en liten prøve på den også, som smart nok er i tube, og den er bare tjukkere og diggere og føles mye mer fuktighetsgivende. Dama i butikken påsto at den ikke var det, men 35 er så tyntflytende at det nesten er vanskelig å få den fra fingrene over i ansiktet. Kan de ikke bare lage den andre i tube også??? Jaja. Den siste lille tuben er en øyekrem jeg også fikk med tester på, jeg er ikke av typen som gidder å bruke øyekrem (øøh bruker bare 0 produkter som dere ser...), men den er faktisk veldig ok. Digg konsistens, og føles avkjølende. Så jeg bruker den klokka 7 om morgenen for å prøve å overbevise meg selv om at jeg er våken og skal på forelesning.

TRANSLATION
Some changes in my skin care routine... Shampoo and conditioner from Green People, works great. Deodorant from the same brand, not too impressed (but have ordered another one that should be arriving soon, I'll get back to you on that). Dr. Hauschka's moisturizing mask, I love this stuff! My skin gets so dry in the winter, and this really fixes it. Burt's Bees Deep Cleansing Cream, feels funny and sort of cold on your skin, not too good for removing makeup, but otherwise fine. Origins A Perfect World day cream with spf 35, this is really good, but I prefer the one with spf 25, sadly that only comes in a tub and I really prefer tubes. The small ones are testers for the spf 25 one and an eyecream. I usually don't bother with eye creams, but this is really nice actually.

4 kommentarer:

 1. her er en digg deodorant i kremform som ikke lukter noe (bare når man først tar den på) og varer i flere dager når huden først er blitt vandt til den. vet ikke om den er økologisk, men den har iallefall ikke noe aluminum i seg, og skal vist være ganske naturlig. og drøy er den også.
  http://www.iherb.com/Now-Foods-Lavilin-Underarm-Deodorant-Cream-12-5-g/1144?at=0
  (sånn, hvis den du har bestilt ikke funker heller)

  SvarSlett
 2. Hei! På Facebook finnes det en side som heter "Nei til parabener i kosmetikk". Vi linker hit av og til, bra at du legger ut produkttester!

  SvarSlett
 3. Tinek: Den nye funker, men takk for tips

  Kaja: Så flott! Takk for det

  SvarSlett
 4. hva heter din nye? har prövd öko deodorant i en mnd nà, men det funker ikkeeee.

  SvarSlett