______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

mandag 24. oktober 2011

Et skritt videre

Man kan jo ikke sitte i evigheter og vente på at det skal skje noe spennende i bloggnorge - så jeg har tatt saken i egne hender. Følg meg og fem andre fantastiske folk videre på Grayzine.no! Ses!

TRANSLATION
Today I'm taking the blog one step further. Follow me to Grayzine.no, where I will share home with five other amazing bloggers. Yay!

5 kommentarer:

 1. Jeg så deg i Costume! Merkelig at man på så upersonelige ting, kan se klar forskjell på folk. Du er altså mye mer kreativ, og følger ikke trender til den grad at man ser ut som en forbanna robot. Apropo Costume, en annen som var i "Min stil" oppga deg som stilikon, kan si meg enig :)

  SvarSlett
 2. takk! følg med videre på grayzine.no/majacasablancas

  SvarSlett
 3. ortografiens vokter4. november 2011 kl. 22:46

  "ETT" tenker jeg vi sier.. Pinlig! Men jeg liker bloggen;)

  SvarSlett
 4. Haha, det skjer noe hele tiden, du bare får det ikke med deg ;)

  SvarSlett