______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

onsdag 12. oktober 2011

Tirsdagsklær

tirs_74
tirs_666
Foto: Richard Eriksen

Det er kanskje bare noe jeg innbiller meg, men skriker ikke kombinasjonen slangeskinnssko og bred pusekrage litt... hallik? Understrekes av at jeg nesten ikke klarer å holde øynene oppe på bilde nummer to.

Kåpa fikk jeg låne, ikke av Drexl Spivey, men av mamma etter søndagsmiddagen i helgen. Dvs, jeg har lånt den mange ganger før. Den har for eksempel vært med i Dagbladet Fredag og på Fisk & vilt den kvelden vi klina første gang. Buksa er mitt siste kjøp og egentlig en slags tights i ullblandig, kjøpte den på Acne i New York og etter tre bruksdager gikk den fra supertight til typ baggy. Jaja. Har prøvd å legge den i litt kaldt vann (dry clean only) for å se om den trekker seg sammen. Ønsk meg lykke til. Skoene er som dere vet også nye (herregud), og jeg glemte visst å legge til sist at de er fra Jeffrey Campbell. De ligner særdeles lite på Lita, så da er det vel greit. Skjorta er ikke min.

Så er spørsmålet... Hva skal jeg gjøre når det blir for kaldt til å gå med bare ankler?

TRANSLATION
Yesterday's outfit: Coat from my mom, shirt not mine, trousers Acne, shoes Jeffrey Campbell. I sort of felt like a pimp but that's ok.

11 kommentarer:

 1. måske du kan dampe bukserne. Hold dem over en gryde med kogende vand, så trækker de sig sammen. Det er sådan man holder formen på sine uldtrøjer. (håber du forstår dansk..)

  SvarSlett
 2. vi liker hallik. når det blir kaldt kan du gå over på strøøømpebukser i alle mulige farger og fasonger (det er vel ganske limited hvor mange fasjonger de har) eller bare drite i at det er kaldt. enten eller liksom, uansett så digger jeg de skoa.

  SvarSlett
 3. Flotte foto. Richard er flink!

  SvarSlett
 4. perfekt. ikke noe annet enn perfekt.

  SvarSlett
 5. takk! puss

  forslaget ullsokker har foreløpig førsteplassen

  SvarSlett
 6. i like it, simple = perfect

  SvarSlett