______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

onsdag 30. mars 2011

Tokyo Nostalgia

araki1
Foto: Privat

I dag tenkte jeg vi skulle ta en titt i denne flotte lille boka jeg kjøpte på et fotogalleri i London. Araki er en av mine favoritter, og blander råhet og sårbarhet på en helt nydelig og tidvis kitchy måte. Han har uttalt i et intervju at han alltid er naken selv når han tar bilder av folk uten klær. Journalisten spurte hvorfor, og fikk svaret "why are you even asking!? When two people make love, both people have to be naked. This is exactly the same thing."

araki9
araki8
araki6
araki3
araki4
araki5
araki2

6 kommentarer:

 1. utrolig fascinerende og inspirerende!

  SvarSlett
 2. Bra sitat. Jeg skulle ønske fotobøker ikke var så dyrt/jeg hadde mulighet til å prioritere å bruke pengene mine på det.

  SvarSlett
 3. utrolig flotte og sterke bilder.
  wow !

  SvarSlett
 4. hm. kule bilder. begynte å tenke på "Lady Vengeance" sett den?

  SvarSlett
 5. Det med hun i stolen, godzilla og vannmelonen er helt hypnotisk.

  SvarSlett