______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

tirsdag 5. april 2011

Enter the void

void1
void9
void8
void7
void6
void5
void4
void3
void2

Gaspar Noés siste film føles litt som å stå tre timer i rulletrappa på Nydalen t-banestasjon. Litt kult i starten, før du langsomt blir hypnotisert, sansebedøvet, mister virkelighetsbegrepet og glemmer hva du heter. Handlingen foregår i Tokyos klubbliv og og er en neonbelyst røre av sex, dop, død og søskenkjærlighet. Paz de la Huerta er som vanlig naken 70 % av tiden, og spiller søsteren til den drugdealende hovedpersonen som blir skutt av politiet sånn ganske i begynnelsen av filmen. Resten handler om at han flyr rundt i et lys og er død og sjekker hva søstra driver med. Dette varer altså i ca to timer. Det var nesten så jeg døde selv.

Men tittelsekvensen dere! Den er sykt rå. Det synes visst Hype Williams også, så derfor bestemte han seg like godt for å gjøre akkurat det samme når han skulle lage All of the lights-videoen til Kanye. Jaja.

2 kommentarer:

  1. The movie is worth a watch..

    SvarSlett
  2. akkurat da jeg leste innlegget, spiller hype williams tilfeldigvis i stuen min. verden er så altfor liten.

    SvarSlett