______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

mandag 11. april 2011

Høst fra Dries Van Noten

dries2
dries7
dries6
dries5
dries4
dries3
Foto: style.com

Jeg har en forkjærlighet for Antwerpen-designerne, og aller mest elsker jeg Dries Van Noten. Høstkolleksjonen hans er et virrvarr av stoffer og mønstre (inspirert av Ziggy Stardust og Ballet Russes, fin kombo), satt sammen så intelligent og presist at jeg nesten mister pusten. Den velskrevne motebloggen The cutting glass har dissekert kolleksjonen og forsøkt å telle alle mønstrene, men måtte gi opp etter 60. Det folkens, er ganske mange mønstre. Spesiallagde sådan. Og det er ikke lite talent som skal til for å sjonglere det sammen til en helhetlig kolleksjon, men Van Noten har klart det med glans.

dries1

Siden dette er MIN BLOGG tenkte jeg å tvinge dere til å se litt nærmere på detaljene. Hintene av blå fløyel, de psykedeliske sokkene, ankelbootsene i slangeskinn... Spesielt ankelbootsene i slangeskinn. Hestehalene i gullring har allerede blitt mye omtalt, ikke uten grunn. Maksimalisten i meg koser seg ihjæl (og minimalisten henger med takket være de relativt enkle snittene). Dette er klær man kan dø i.

dries8

Foto: style.com

5 kommentarer:

 1. jeg er glad du blogger igjen.
  awesomeness.

  SvarSlett
 2. å kunne samle så mange mønstre på ett sted er mesterverk!

  SvarSlett
 3. Jeg føler vi er så like. I alle fall føler jeg det slik når jeg leser bloggen din. Og det er så godt, på en måte; det å endelig bli forstått for detaljkjærlighet og fin, fin kunst.

  SvarSlett
 4. ÅH! Dei blå ankelstøvlettane i fløyel...

  SvarSlett