______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

mandag 11. april 2011

God morgen

Bilde-tatt-08.04.2011-kl.-11.17
Foto: Privat

I siste nummer av The Gentlewoman er det en liten sak som tar for seg morgenrutinene til et knippe kvinner. Delt opp etter tidspunkt fra 06:00 til 08:00 forteller de hva de gjør for å få en god start på dagen; noen står opp 06:15 for å stelle hesten sin, mens andre begynner med å drikke ingefærte i hagen. Jeg skulle ønske jeg var en av dem som nyter å stå opp seks eller har en hage å sitte i, men det er jeg altså ikke. Jeg har kun én vane på morgenen, men den er til gjengjeld ganske luksus: Blir kyssa våken litt før ni, og liggende til cirka ti. Trenger litt tid til å tenke gjennom alt jeg har drømt.

Utover det byr denne uka på flere av mine favoritting: Katt, ballett og gratis champagne. Mer om det etterhvert.

8 kommentarer:

 1. Høres ut som det blir ei fin uke på deg!

  Dagens luksus for meg var grovbrød og et større utvalg av norsk pålegg, ganske etterlengta etter fire måneder i utlandet.

  SvarSlett
 2. du er jammen helligste kvinnen på jorda ;) e har fuglesang og solstråler i 6-7 tida og toast med ost og jordbærsyltetøy og melk i en koselig kjøkken mens katten min ligger på fangeg mitt og maler.

  SvarSlett
 3. mine morgonrutiner: legge meg rundt fire-fem, stå opp tolv, omelett + tv også jobbe kanskje med ein film i bakgrunnen. ganske så lite spennande egentlig.

  eg vil sjå katten!

  SvarSlett
 4. Favorittartikkelen min i the gentlewoman!

  SvarSlett
 5. Guten Morgeeen! Frische Blumen sind super

  SvarSlett
 6. Åh, slike artikler liker jeg. Morgenrutiner kan faktisk si svært mye om en person.

  SvarSlett
 7. hadde vært flott å kunne drikke ingefærte i hagen hver morgen. kanskje noe å tenke på, i og med at det faktisk er en hage her.

  heldig som kan stå opp på den måten (og tiden), er du iallefall!

  SvarSlett