______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

torsdag 7. april 2011

Storhet i forfall

cuba1
cuba2
cuba4
cuba3
Foto: Michael Eastman


Noe av det som gjorde sterkest inntrykk på meg når jeg var på Cuba var alle de vakre bygningene. Jeg ble helt overveldet når vi kjørte inn i Havana fra flyplassen, går det virkelig an å ha så mange fine bygg på et sted? Savner å våkne til fem meter høyt tak og pastellfarger hver morgen. Jeg angrer på at jeg ikke tok mer bilder av akkurat det, men heldigvis har Michael Eastman gjort jobben for meg. Det ser kanskje overdrevet ut på bildene over, men det er virkelig sånn overalt.

5 kommentarer:

 1. desse husi - høyrte dei til overklassen før revolusjonen, eller kva er eigentleg historia bak dei?

  SvarSlett
 2. det er et resultat av flere århundrer med kolonisering, men om det bare var overklassen som bodde der vet jeg egentlig ikke.

  SvarSlett
 3. Utrolig vakkert..du er heldig som har fått oppleve Cuba!

  Ikke for å være kritisk, men kan jeg få påpeke da/når regelen?

  Det heter for eksempel DA jeg var på Cuba, ikke når. Dette er en hendelse om ligger tilbake i tid, på samme måte som man sier DA jeg var liten i stedet for NÅR jeg var liten. Man er bare liten en gang.. :)

  SvarSlett
 4. hehe, det får du absolutt lov til. skal ikke gjenta seg!!!

  SvarSlett