______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

fredag 8. april 2011

Om hår

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jeg har hatt midtskill i ett års tid nå. Egentlig var midtskill på hatlista mi helt siden barneskolen, men så bare prøvde jeg og innså at jeg ikke bare kler det, men føler meg annerledes i det. Litt ryddigere. Mer seriøs. Likevekt i hoderegionen liksom. Jeg begynte automatisk å kle meg mer maskulint, gå med bukser, skjorte, svart, grått, blått og brunt. Men en gang i vinter (under fashion week for å være nøyaktig) fikk jeg et innfall når jeg vaska håret, og la skillen noen cm lenger til venstre. Og hva skjedde?? Jeg fikk en uimotståelig trang til å krølle håret, ta på min korteste, mest vippete kjole og sminke meg ordentlig. Innbiller meg at jeg oppførte meg mer kokett også.

Jeg må nå overveie muligheten for at personligheten min ligger i noe så simpelt som skillen. Noen som har følt det på samme måte?

10 kommentarer:

 1. tja, pesonlig klarer jeg ikke midtskille i det hele tatt, men e skifter fra side til side og får meg pannelugg av og til, e føler at e forandrer på noe stort selv om det er bare skillen. Det er litt rart men så sant :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes det høres utrolig kjekt ut, for da kan du jo variere det litt etter humøret. Personlig har jeg hatt samme sideskillen på høyre side siden begynnelsen av ungdomsskolen, og klarer ikke å venne det av meg.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Haha, så morsomt. Du kler alt.
  Jeg må være den eneste oddballen som ikke kler eller kan gå med sideskill i det hele tatt.

  SvarSlett
 5. I går gikk jeg til frisøren og fikk nesten alt håret mitt klipt bort, så nå har jeg ikke noe markert skille lenger. Jeg har aldri følt meg så voksen og seriøs i hele mitt liv, så jeg tror det kan være noe i det du skriver.

  SvarSlett
 6. jeg føler meg ofte litt fjollete, fikset og dillete med midtskill, så jeg føler det ofte litt mer omvendt. kan ha noe med lengden på håret mitt å gjør da, det er veldig kort. men det er jo litt forskjellig fra ansikt til ansikt...
  ellers synes jeg sideskill mykner opp utseendet ditt, det er veldig fint. likevel liker jeg veldig godt at du kan ha så basic klesstil og samtidig se så stilig ut. og nå snoket jeg litt på den gamle bloggen din, og jeg likte veldig godt den korte frisyren din med sideskill.

  og hvis jeg kan spørre deg om en ting: hvor høy er du?

  SvarSlett
 7. Koselig å se bilde hvor du smiler! :-)

  SvarSlett
 8. emilie: haha så gøy. interessant. jo takk! liker midtskill best tror jeg. jeg er 175 cm høy eller noe sånt.

  SvarSlett
 9. Jeg har alltid hatt midtskill, og hver gang jeg har prøvd å forandre på det har jeg innsett at takket være kvervelene mine er det bare midtskill som funker:)

  SvarSlett
 10. midtskill var på hatlista mi også, jeg hadde ikke hatt det siden jeg gikk på barneskolen og hadde pannelugg i tillegg. men for et år siden kanskje så prøvde jeg ut midtskill igjen, og nå har jeg hatt det siden. hadde sideskill før, men nå liker jeg best midtskill.

  SvarSlett