______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

tirsdag 3. mai 2011

"I want people to be afraid of the women I dress"

Image and video hosting by TinyPic
The Oyster Dress, ss 03. Foto: Sølve Sundsbø

I morgen åpner Alexander McQueen: Savage Beauty på Metropolitan Museum of Art. Utstillingen er en hyllest til den avdøde designeren, og viser rundt hundre av hans unike kreasjoner; fra avgansvisningen på Central St Martins i 1992 til hans siste halvferdige kolleksjon som ble vist etter det tragiske selvmordet i februar 2010. I forbindelse med utstillingen hadde den årlige Met-gallaen McQueen som tema når den gikk av stabelen i går (apropos, herregud så fin Mariacarla Boscono var i Givenchy).

Fra Isabella Blow kjøpte hele avgangskolleksjonen hans og til sin død viste McQueen både teknisk genialitet og grensesprengende kreativitet. Inspirert av alt fra historie, natur og religion til død, sex, og romantikk, skapte han kolleksjoner med navn som The Girl Who Lived In The Tree, Widows Of Culloden og Plato's Atlantis. Alle representert på utstillingen, som står til 31. juli.

TRANSLATION
The Alexander McQuees: Savage Beauty exhibit opens tomorrow at the Met, if you're in New York: STOP BY.

5 kommentarer:

 1. Åh, jeg hadde gitt mye for å få gått der!

  SvarSlett
 2. Åh, så fantastisk kjole!

  SvarSlett
 3. kjolen er fantastisk og McQueen var et geni. RIP

  SvarSlett
 4. Jeg elsker bloggen din og bildene du legger ut! Litt dystert, litt classy og ikke for mye av det gode, men akkurat passe. Hvis du skjønner? Fortsett sånn, jeg kommer til å være en evig leser.

  Erle

  SvarSlett
 5. Takk! Det er sånne som deg som motiverer meg til å fortsette (selv om jeg ikke liker å innrømme det, hehe).

  SvarSlett