______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

torsdag 5. mai 2011

Nysminka

smink_12
smink5
Foto: Privat

Jeg bruker nøyaktig tre ting når jeg først skal sparkle ansiktet:

1. Allerede nevnte foundation fra Laura Mercier.
2. Gråsort eyeliner fra L'Oréal.
3. Bitte liten dose Chanel Hydrabase leppestift i Rouge Noir.

Jeg hater rouge, jeg hater highlighter, jeg hater lipgloss, og jeg trenger kanskje ikke nevne at jeg hater solpudder. Jeg er på et vis ganske enkel i sminkeveien, men på en annen side sykt kravstor også. Det har tatt meg år å komme fram til akkurat disse tre (med Laura som siste tilskudd i gjengen); Eyelinern er akkurat passe mørk, foundationen akkurat passe lys og leppestiften har akkurat passe nøyanse av rødvinsalkis.

TRANSLATION
My simple yet calculated make up routine: Ghost white foundation, dark grey eyeliner and wine red lipstick.

6 kommentarer:

  1. Åh, når jeg går inn på bloggen din får jeg lyst til å stjele alle innleggene dine og poste dem på min haha. Du er så flink du!

    SvarSlett
  2. Jeg liker at du er så enkel i sminkeveien! Rouge noir er en personlig favoritt!

    SvarSlett
  3. you are BEAUTIFUL! The most beautiful fresh-faced blogger i've ever seen!

    SvarSlett
  4. Hei!
    Jeg lurer på en ting- hvordan bruker du eyelineren? Jeg er en slik som ser veldig sminka ut om jeg tyr til denslags, og har droppa eyeliner helt. samtidig er det så stress med mascara - det bruker du ikke? Vore kult om du kunne dele med deg hemmeligheten om hvordan å bruke eyeliner uten å se ut som en transe. ingenting galt med dem, men...

    SvarSlett
  5. hmm... trikset er nok å bare sote det ut til det ser nesten naturlig ut, altså ikke kjøre på med en skarp strek. denne er så myk så den er lett å duse ut med fingern eller den lille svampen i andre enden av blyanten. bruker vanligvis ikke mascara, men det kan være veldig fint, elsker tjukke undervipper a la 60tallet :)

    SvarSlett
  6. Du er så utrolig vakker!

    SvarSlett