______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

fredag 20. mai 2011

Posevin og kjærlighet

hove
hove15
hove9
hove6
hove3
hove7
hove5
hove8
hove2
hove4
Foto: Privat

Nå er det snart tid for Hove igjen, festivalen jeg har noen av mine lykkeligste sommerminner fra. Dessverre ser det ut til at jeg ikke får dratt i år, men vi kan vel se på litt bilder fra i fjor i steden! Slutta jo bloggen rett etterpå og fikk aldri vist dem liksom. Skandale.

Det siste bildet er spesielt fantastisk: Vi var på vei hjem til huset en natt (nei, jeg sover ikke i telt) da vi så noe som lå på asfalten et stykke foran oss. Da vi kom nærmere viste det seg å være Øyvind som lå og koste med en katt og hvinte "pusi pusi pusi!". Midt i veien. Tror ikke jeg har ledd så mye noen gang.

TRANSLATION
Pictures from last years Hove, only 36 days left till this years festival! Unfortunatly it looks like I won't be going, but you definitely should.

8 kommentarer:

 1. synd du ikke skal i år da. festivalen er i min hjemby, så jeg skal selvfølgelig, får så mange gode minner på hove hvert eneste år!

  SvarSlett
 2. Vet ikke om du har fått noen nye røde sko etter skuffelsen med Agent Provocateur skoene, men jeg fant noen veldig fine idag: http://www.net-a-porter.com/product/101799 Litt dyre, men veldig veldig fine :)

  SvarSlett
 3. Hei, du gikk på OFKS?
  Er det så dritt og dårlig som folk sier det er?
  eller har det blitt bedre de siste årene ? :)

  SvarSlett
 4. you're so gorgeous Maja! So loving your 'blog re-awakening' haha, <3

  SvarSlett
 5. jenny: slett ikke verst! litt for dyre men

  anonym: ja det gjorde jeg. helt ok det

  anonym: haha, thanks <3

  SvarSlett
 6. fine bilder! sånn generelt, hvilket/hvilke kamera bruker du?

  SvarSlett