______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

fredag 20. mai 2011

UV-krigen

img_16
Foto: Privat

Har endelig gjort sommerens viktigste innkjøp (stor, hvit stråhatt har jeg fra før): SPF 50 til ansiktet. Kanskje mitt beste skjønnhetsknep noensinne, jeg vil for enhver pris unngå å bli brun/rynkete/dø av hudkreft. Man får muligens kviser av solkrem (har forresten ikke fått det av denne enda, men det er for tidlig å si noe sikkert), men en kvise forsvinner etter tre dager, det gjør ikke rynker. Eller hudkreft. At det i tillegg er finere å være blek enn brun gidder jeg ikke prøve å overbevise noen om, men man blir da brun med solkrem og. Det tar bare litt lenger tid.

TRANSLATION
My most important buy this summer: SPF 50. Dont wanna die of cancer/get a tan.

13 kommentarer:

 1. Mine also! http://twitpic.com/4xz8aq
  Ha.

  SvarSlett
 2. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikkje bruke solkrem og bare ligger i sola timevis. Kanskje de veit ikkje om konsekvensene? Jeg har også kjøpt meg hudkrem med SPF, men bare 25. Ikke så mye sol her enda, men skal bytte det ut med SPF 50 etterhvert ;) NB! Ozonlaget er visst ekstra tynt i år!

  SvarSlett
 3. Eg slår eit slag for fuktighetskrem med solfaktor året rundt. Har nettopp hatt eksamen i hudsjukdommar (med.stud) og det varmer alltid hjartet når folk skjønner at å beskytte seg mot sola er ein del av det å ta vare på helsa :)

  SvarSlett
 4. ***: weee

  alex: tanorexia, neida. men folk vil heller være brune NÅ , og bryr seg mindre om hva som skjer om 10-20 år. tror jeg.

  flør: sunblock er så klissete!

  irene: hurra! pleide å ha mineralpudder med spf 15 hele året, men kjører på ekstra om sommern da.

  SvarSlett
 5. Håller med! Dessutom ger för mycket solbränna ett intryck av att ansiktsdragen "suddats ut"... Använder spf 30 året om och solar aldrig, men man kanske borde uppgradera sej till spf 50 nu till sommaren då:-)

  XX Elsa

  SvarSlett
 6. bruker 50 selv, ser blå og blank ut i ansiktet men dead body-preget er finere enn tan

  SvarSlett
 7. Liker best å være blek jeg også!

  SvarSlett
 8. akkurat der klarte du å overbevise meg om at jeg skal legge litt større innsats i solkremsmøring enn fakebrunfargesmøring. vi får se hvor lenge det varer. time vill shå, er det ikke det de sier i flåklypa?

  SvarSlett
 9. Jeg bruger 1) ansigtscreme med solfaktor 15 i, 2) mineralpudder med solfaktor 15 i.
  Mineralpudderen er fra Jane Iredale og den bedste jeg nogensinde har prøvet! -jeg plejede at få bumser af alt det andet stads, men denne serie er slet ikke ondt imod min hud.

  SvarSlett
 10. et stort, rungende 'JA!' til dette inlegget :)
  å bruke solkrem med høy solfaktor er noe av det beste man kan gjøre. nå har jeg kjøpt verdens beste matis-solkrem med spf50, og er så fornøyd, og så kry. vil heller være blek (det er jo finfinfint) enn å få solskader/rynker når jeg blir eldre..

  SvarSlett
 11. Dersom du vil vere sikker på at du unngår kviser, og i tillegg får masse fuktighet: Matis Response Jeunesse CityProtect 50 Protective Day Fluid SPF 50 (phu!). Kjøp på f.eks Feelunique.com :)

  SvarSlett