______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

søndag 10. april 2011

Har hatt på klær i helgen

2
1
Foto: Privat

...Og innviet vårfrakk nummer to, som jeg er helt sikker på at oldemor har eid (den andre viste seg å ha tilhørt morfar, ops unnskyld). Veska kjøpte tanta mi på Grand Canaria for noen decennier siden, og skjorta fant jeg på loppis i går. Elfenbenshvit silke til 18,50. Ikke verst. Buksa har jeg arva av Lars... Innser at jeg ikke eier noen nye klær.

Ellers kom vi nettopp hjem fra relativt nye Trattoria Popolare nederst på Løkka, supergod italiensk mat. Dagens anbefaling. Typ.

6 kommentarer:

 1. Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å bruke gamle klær, mer miljøvennlig og billigere, har nogo second hand men mesteparten er nok nytt.

  SvarSlett
 2. Random; men den porten du står foran la jeg spesielt merke til forrige uke, synes det så så utrolig koselig ut der. Du er heldig som klarer å finne ting på loppemarked, jeg får bare sjokk av alle haugene med ekle klær. Har bare klart å finne når jeg selv jobber på et.

  SvarSlett
 3. Alex York: det beste trikset er å ikke gå i vanlige butikker, hehe

  tiril: jeg er ikke så veldig rå selv, gidder ikke rote rundt så mye. men den her hang liksom bare der, så jeg sjekka bare materialet og tok den. skal sies at det er det eneste jeg kjøpte etter to dager og tre loppemarkeder.

  SvarSlett
 4. love your style. simple, classic and clean. this really inspired me to start second hand shopping again. i used to do it all the time.

  Love that you're back
  /Emily

  SvarSlett
 5. Hello Maja,

  I'm so happy, you're back again!
  Please post more personal pictures.
  I think you're great!
  I will be in Oslo in May, can't wait.

  Love, Ida

  SvarSlett