______________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________ /KONTAKT /////////// TWITTER /////////// FORMSPRING /////////// BLOGLOVIN' /////////// KATEGORIER /////////// LINKER ______________________________________________________________________________________________________

fredag 8. april 2011

Mmmmm ooooost

ost!!!
theperfectcheeseplatetr
Foto: via tumblr


Jeg er ekstremt svak for ost, spiser gjerne en hel brie til middag hvis jeg skulle ha det liggende. Flaks for meg at jeg har venner med samme svakhet! I kveld er det tid for ostekveld i osteklubben, hos ingen ringere enn Julie Chiku. Det blir stas. God helg!

5 kommentarer:

  1. Ooh, ser at du har vært innom tumblren min, haha. Jeg spiste en halv compte istad. Heldige deg som skal på ostekveld. Ta meg med neste gang a..... neida!

    SvarSlett
  2. Jeg henger igjen i barndommen fremdeles når det gjelder ost, klarer bare å få i meg smeltet gulost/cheddar eller vanlig gräddost på knekkebrød. Alt annet freaker meg ut.

    SvarSlett
  3. Brie! <3 Det er så SINNSSVAKT godt. :)

    SvarSlett